شرکت بامین تهویه سازنده و ارائه کننده انواع بوستر پمپ های آبرسانی و بوستر پمپ های آتش نشانی

۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

هدف استفاده از بوستر پمپ چیست؟

بوستر پمپ در مکان‌هایی استفاده می‌شود که به دلیل مصرف زیاد آب، به کار بردن پمپ معمولی برای افزایش فشار آب امکان پذیر نیست. مجتمع‌های مسکونی بهترین مثال در جهت کاربرد این نوع پمپ‌ها هستند. در این مجتمع‌ها به دلیل اینکه افراد زیادی ساکن هستند و هر لحظه امکان افزایش یا فشار آب وجود دارد، استفاده از یک پمپ به صرفه نخواهد بود. چرا که پمپ نمی‌تواند آب را به نقاط بسیار زیادی برساند ضمن اینکه پمپ به دلیل خاموش و روشن شدن‌های مکرر آسیب جدی خواهد دید.

در این صورت و با توجه به موارد ذکر شده بهترین گزینه استفاده از بوستر پمپ است تا بتواند آب را به نقاط دور با فشار بالا برساند. البته نکته بعدی اینکه روشن و خاموش شدن آسیبی به ساختار دستگاه نخواهد رساند. تقریباً این روزها شاهد استفاده از انواع بوستر پمپ در مکان‌های مختلف هستیم.

 

انواع بوستر پمپ چیست؟

برندهای بزرگ تولید کننده پمپ در دنیا بر سر بوستر پمپ با هم رقابت شدیدی دارند. در همه کشورها بوستر پمپ ها بیشتر از بقیه انواع پمپ ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

مهم‌ترین شرکت‌های تولید کننده انواع بوستر پمپ :

بوستر پمپ پمپیران

بوستر پمپ گراندفوس

بوستر پمپ پنتاکس

بوستر پمپ داب

بوستر پمپ ابارا

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده اطلاعات فنی، تصاویر و قیمت بوستر پمپ های آبرسانی و آتش نشانی به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/pump-boster-pump/بوستر-پمپ-آبرسانی-و-آتش-نشانی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
بامین تهویه

تفاوت پمپ و بوستر پمپ در چیست؟

چرا از بوستر پمپ استفاده میکنیم؟

در مکان هایی که حجم و فشار آب مصرفی از حجم و فشار آب لوله کشی شهری بیشتر باشد از پمپ آب استفاده میکنیم؛ حال اگر نصب یک پمپ آب جوابگوی نیاز نباشد، باید یک بوستر پمپ نصب کنیم.

بوستر پمپ از چیدمان موازی چند الکتروپمپ تشکیل میشود که به وسیله یک استراکچر (بدنه محکم) به یکدیگر متصل شده اند و جهت تأمین و تنظیم فشار آب در سیستم های آبرسانی مختلف نظیر سیستم های اطفاء حریق و آتش نشانی ساختمانها، سیستم آبرسانی دربرج ها و ساختمان های بلند مرتبه، فرودگاه ها، بیمارستان ها، مراکز تفریحی آبی، مراکز مختلف صنعتی و آبیاری تحت فشار در مزارع مکانیزه از بوستر پمپ استفاده می شود.

ساخت بوستر پمپ طبق اطلاعات فنی مورد نیاز شما با بهترین متریال، قیمت و گارانتی در بامین تهویه.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده اطلاعات فنی، تصاویر و قیمت بوستر پمپ های آبرسانی و آتش نشانی به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
بامین تهویه

ضرورت خرید بوستر پمپ در چیست؟

بوستر پمپ ها که  از چند پمپ تشکیل شده اند، برای افزایش فشار آب به خطوط اصلی آب متصل هستند تا در مواردی مانند شبکه های لوله های گسترده ، تغییر ارتفاع در ساختمان های چند طبقه و موارد دیگر فشار آب را جبران نمایند. اگر ساختمان شما بسیار بزرگ باشد یا نیاز به آب صنعتی داشته باشید ، یک پمپ تقویت کننده فشار یا اصطلاحا بوستر پمپ هرگونه نقص موجود در آبرسانی شهرداری را جبران می کند. در واقع بوستر پمپ ماشینی است با قابلیت افزایش فشار سیال.

 

ضرورت استفاده از بوستر پمپ

چند دلیل وجود دارد که سبب نیاز شما به بوستر پمپ خواهد شد. ممکن است شما در انتهای یک خط تأمین باشید، به این معنی که شما با کاهش فشار آب بیشتر از آنچه که پیش بینی می کردید، مواجه هستید. دوم ، ممکن است شما یک ساختمان گسترده و چند طبقه با لوله های بسیار بیشتر از آنچه شهرداری طراحی شده برای ارائه خدمات داشته باشد.

در هر دو حالت ، آب باید به اندازه کافی از لوله عبور کند و به همین دلیل ، اصطکاک شروع به کند شدن جریان آب می کند. این پمپ ها برای عملکرد مناسب لوله کشی ضروری هستند.                                                                                 

از بوستر پمپ برای آب رسانی ساختمان ها، نقل و انتقالات سیالات مختلف از مکانی به مکانی دیگر استفاده می شود. بوستر پمپ ها دارای انواع گوناگونی هستند که هر کدام از آن ها کاربردهای متفاوتی دارند.

 

بوستر پمپ آتش نشانی

بوستر پمپ آتشنشانی شبیه به یک کمپرسور گاز عمل می کند و دارای مکانیسم ساده ای می باشد. با توجه به این که بوسترپمپ می تواند با افزایش فشار سیالات، آن ها را تا ارتفاعات زیادی بالا ببرد، در فرایند آتشنشانی نیز کاربرد زیادی دارد.
 

جهت بررسی مشخصات فنی بوستر پمپ و اطلاع از قیمت انواع بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی به لینک زیر مراجعه نمائید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
بامین تهویه

بوستر پمپ چیست و چرا به آن نیاز داریم؟

بوستر پمپ چیست؟ حتما کلمه بوستر پمپ را شنیده اید و از خودتان پرسیده اید بوستر پمپ چه تفاوتی با پمپ های معمولی دارد در ادامه به شرح این مورد خواهیم پرداخت.
 

بوستر پمپ چیست ؟

تامین آب در ساختمان هایی که فشار آب لازم را ندارند به سختی صورت می گیرد ، که این مشکل با نصب یک پمپ آب معمولی برطرف خواهد شد. پمپ آب با مکش آب در لوله های آمده از آبرسانی شهری، دبی را افزایش داده و فشار آب را تأمین می کند. اما در ساختمان های بسیار بلند که فشار آب زیاد مورد نیاز است، استفاده از پمپ امری ضروری می باشد. تا بتوان فشار آب خوبی را در طبقات بالای ساختمان نیز داشته باشیم. تغییر (کم و زیاد شدن) فشار آب عملکرد پمپ ها را تحت تاثیر قرار می دهد. نوسان در فشار آب، بسیار کلافه کننده و آزار دهنده می باشد. خصوصا اگر این مورد در یک مجتمع بزرگ مسکونی اتفاق بیفتد به شدت مشکل ساز خواهد شد. به همین جهت برای رفع این مشکل، استفاده از بوستر پمپ پیشنهاد می شود.

بوستر پمپ مجموعه ‌ای از یک تا چند پمپ می باشد که به صورت موازی کنار هم قرار گرفته و کار می کنند. بوستر پمپ توسط یک تابلو کنترل، تحت فرمان قرار خواهد گرفت. هدف نهایی بوستر پمپ ثابت نگهداشتن سطح دبی آب در ساختمان می باشد.
 

بوستر پمپ

چرا به بوستر پمپ نیاز داریم؟

ضرورت استفاده از بوستر پمپ را نمی توان در یک واحد از ساختمان های مسکونی توصیف کرد چرا که برای یک واحد از ساختمان یک پمپ ساده به راحتی جوابگو می باشد. اما باید در نظر داشت که ممکن است پمپ آب ساده و معمولی نتواند سطح دبی آب را ثابت نگهدارد. اما برای تامین آب در ساختمان های بسیار بزرگ با مصرف کنندگان متعدد یا در مواردی که تامین فشار آب مصرفی نهادهای بزرگی مانند یک کارخانه و یا سیستم آبیاری مزارع را تامین سازیم، برای تامین سطح فشار آب لازم را ندارد، اهمیت استفاده از بوستر پمپ مشخص خواهد شد.

در ساختمان ‌هایی که هر واحد مسکونی می تواند در هر زمانی بدون هماهنگی با دیگر واحد ها، مصرف کم یا زیادی از آب داشته باشد، یک الگوی تصادفی برای مصرف آب به وجود می ‌آید. الگویی که گاها بسیار زیاد و یا خیلی کم خواهد شد. در چنین حالتی نمی توان برای تامین سطح دبی مطلوبی از آب نمی توان از یک پمپ آب ساده استفاده کرد؛ بلکه لازم است سیستمی تعریف شود که بتواند با توجه به سطح نیاز ساختمان از آب، سطح دبی آب را مشخص کرده و از این طریق فشار کل سیستم آبرسانی در ساختمان را ثابت نگه دارد. بوستر پمپ با هدف تأمین فشار آب با ثابت نگهداشتن دبی در سطح مشخص طراحی و تولید می شوند و در سطح ساختمان ‌های بزرگ مسکونی و یا آبرسانی های عظیم و شبکه ای گونه مورد استفاده قرار می گیرند.

عملکرد بوسترپمپ بصورتی است که در زمان حداکثر مصرف آب، از تمام ظرفیت مجموعه پمپ های نصب شده در بوستر پمپ استفاده می شود. و در زمان ‌های کاهش مصرف آب ، بخشی از ظرفیت بوستر پمپ مورد استفاده قرار می گیرد.

 

جهت بررسی مشخصات فنی بوستر پمپ و اطلاع از قیمت انواع بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی به لینک زیر مراجعه نمائید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
بامین تهویه

نکات مهم در استفاده از بوستر پمپ

عملکرد شیر یکطرفه در بوستر پمپ آبرسانی

جلوگیری از برگشت آب در هنگام خاموش بودن پمپ بر عهده ی شیر یکطرفه می باشد.استفاده از شیریکرفه در بوستر پمپ آبرسانی باعث عدم حرکت آب در خلاف جهت پمپاژ می شود.شیر یکطرفه سبب می شود آب و یا سیال فقط در یک جهت عبور کنند.
شیرهای مورد استفاده در بوستر پمپ آبرسانی شامل سه دسته و به شرح زیر می باشند.

  1. شیر یکطرفه بخار ( شیریکطرفه طرح یورک)
  2. شیر یکطرفه دریچه ایشیر یکطرفه کره ای (توپی)

 

چرا از لرزه گیر در بوستر پمپ آبرسانی استفاده می شود؟

در خط لوله، برخی از تجهیزات ساختمانی مانند بوستر پمپ آبرسانی،فن، کمپرسور و .... دارای ارتعاش و لرزش هایی هستند که باعث ایجاد سروصدا و استهلاک زود هنگام خط لوله و سایر قطعات می شود برای جلوگیری ازانتقال لرزش بوستر پمپ به شبکه لوله کشی استفاده از ضد ارتعاش یا لرزه گیر رایج می باشد.
به طور معمول لرزه گیر ها را در دهانه مکش و دهش بوستر پمپ نصب می کنند.
از لرزه گیر در بوستر پمپ در خروجی و ورودی هر پمپ استفاده می شود چرا که با افزایش دبی خروجی از پمپ ارتعاشات بوستر پمپ آبرسانی نیز افزایش می یابد.
سایز معمول لرزه گیرها بین 25/1 تا 10 اینچ می باشد ساختار داخلی لرزه گیر هایی با سایز بالاتر از 10 اینچ فلزی می باشد.
 

سیستم کنترل دور متغیر در بوستر پمپ آبرسانی

سیستم کنترل دور متغیر بوسترپمپ آبرسانی براساس تنظیم دور موتور و توان الکترو پمپ بر طبق نیاز مصرف کننده‌ها کار میکنند. در سیستم کنترل دور متغیر از پرشر سوئیچ‌ها و پرشر ترانسمیترها در خروجی الکتروپمپ‌ها جهت اندازه‌گیری فشار خروجی و مصرفی استفاده می‌گردد که طبق نیاز مصرف کننده با حس کردن فشار و ارتباط مؤثر با اینورتر توان و دور الکتروپمپ‌ها تنظیم می‌گردد. اینورتر دستگاهی است که طبق برنامه‌ریزی انجام شده در چند مرحله فرکانس خروجی خود را جهت تغذیه و تنظیم دور الکتروموتور تغییر می‌دهد. سیستم کنترل بوسترپمپ آبرسانی قابل سفارش ازز ظرفیت 0/5 تا 220 اسب بخار بوده و قابلیت کنترل 1 تا 4 پمپ را دارا می باشد.

 

اجزای  بوستر پمپ آبرسانی

معرفی برخی از اجزای تشکیل دهنده بوستر پمپ آبرسانی

شاسی جهت نصب الکتروپمپ‌های بوستر پمپ آبرسانی: از شاسی ، بمنظور نصب الکتروپمپ‌های بوستر پمپ آبرسانی دور متغیر استفاده می گردد .نوع شاسی مورد نیاز بنا بر ظرفیت و ابعاد و مشخصات و مدل پمپ ها متفاوت می باشد. شاسی اصلی پس از ساخت به رنگ پودری الکترو استاتیک آغشته میگردد.
تابلوی کنترل فرمان و قدرت بوستر پمپ آبرسانی: تابلوی کنترل فرمان و قدرت تمام اتوماتیک از برند تله مکانیک ، که شامل تجهیزات الکتریکی مدار فرمان وقدرت مدار بوستر پمپ می باشد
کلکتور مکش و رانش بوستر پمپ آبرسانی: با توجه به نوع کاربری بوستر پمپ آبرسانی دور متغیر ، کلکتور مکش و رانش از جنس گالوانیزه ،فولادی مانسمان و یا استیل ساخته می شوند.

 

جهت بررسی مشخصات فنی بوستر پمپ و اطلاع از قیمت انواع بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی به لینک زیر مراجعه نمائید.

http://www.bamintahvie.com/category/pump-boster-pump/بوستر-پمپ-آبرسانی-و-آتش-نشانی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
بامین تهویه

بازدید دوره ای بوستر پمپ آبرسانی

برای افزایش طول عمر و آگاهی از وضعیت عملکرد بوستر پمپ آبرسانی باید برخی از پارامترها بصورت دوره ای کنترل شوند. ثبت این پارامترها کمک زیادی به آگاهی از شرایط پمپاژ در طول یک بازه زمانی می کند.

۱-توان (آمپر) مصرفی بوستر پمپ آبرسانی

بطور معمول ساده ترین و یکی از مهمترین پارامترهای قابل اندازه گیری توان است که میتوان از روی تابلوی پمپ یا به کمک آمپر متر انبری اندازه گیری شود.

۲-فشار مکش بوستر پمپ آبرسانی

که با فشار سنج اندازه گیری میشود و برای محاسبه هد تولیدی پمپ و اطمینان از فشار کافی مکش پمپ مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتیکه فشار مکش پمپ کافی نباشد کاویتاسیون اتفاق می افتد ....

جهت بررسی مشخصات فنی بوستر پمپ و اطلاع از قیمت انواع بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی به لینک زیر مراجعه نمائید.

http://www.bamintahvie.com/category/pump-boster-pump/بوستر-پمپ-آبرسانی-و-آتش-نشانی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
بامین تهویه